دارچین بومی کدام کشور می باشد؟ چگونه دارچین را از درخت دارچین تهیه می کنند؟ آیا درخت دارچین در ایران هم کشت و تولید می شود؟
در بین تمامی ادویه ها یکی از اقسام آنها که فراوانی مصرف آن در سراسر دنیا پراکنده شده و می توان از آن برای طعم دهی اکثر غذاهای سنتی بهره برد؛ ادویه دارچین است.
وجود پودر دارچین در کنار چوب آن توانسته مصرف این ادویه را برای موارد بیشتری راحت کند.
همانند بیشتر طعم دهنده ها که توانسته راه کاشت خود را در بیشتر مناطق حاصلخیز بیابند؛ درخت دارچین نیز علاوه بر خاستگاه های اولیه ی خود امروزه در بیشتر مناطقی که خاکشان پتانسیل رشد آن را دارد؛ کاشته و به بهره برداری می رسد.
کاشت درخت دارچین در قاره پهناور
اگر از دید تاریخ به درخت دارچین نگاهی بیاندازیم متوجه حضور اولیه ی آن در سری لانکا و توجه ویژه ی تجار عرب به آن شده که علت آن را می توان در مصرف دارچین از ابتدای پیدایش آن به عنوان یک طعم دهنده جویا شد.
البته دارچین سیلانی هنوز نیز به عنوان یهترین نوع آن تشخیص داده می شود.
در این بین تنها نکته ای که راجع به آن وجود دارد؛ این است که دارچین اصل از درختی با ارتفاعی بین ۷ متر تا حدود ۱۴ متر انجام می گیرد.
برداشت دارچین اصل در ایران
با وجود خاکی به حاصلخیزی این مرز و بوم و وجود اقلیم های گوناگون آب و هوایی؛ هنوز برداشت دارچین در ایران با موفقیت چندانی روبرو نشده و در واقع تمام نیاز کشور از طریق واردات دارچین برطرف می شود.
البته برداشت این نوع طعم دهنده مهارت خاص داشته که بهترین آنها را می توان در سری لانکا به عنوان دارنده بهترین و قدیمی ترین نوع این ادویه یافت.
منبع:کاشت درخت دارچین در ایران