پست های ویژه مشاهده همه

بازاریابی در اپلیکیشن های موبایل

موبایل نزدیک ‌ترین رسانه امروز به مخاطب بوده و بیش از ۹۰% زمان استفاده از موبایل توسط کاربران  ،  در اپلیکیشن‌ها سپری می گردد .  اپلیکیشن‌ها به دلیل استفاده روزافزون مردم از موبایل ،  بستر مناسبی برای تبلیغات محسوب می‌ شوند به ‌گونه‌ ای که می‌ توان گفت تبلیغات درون اپلیکیشن‌ها ،  آینده تبلیغات خواهد بود .

بهینه سازی اپلیکیشن یا ASO با ترندیکس :

با کمک ترندیکس می توان رتبه اپلیکیشن خود در کافه بازار و گوگل‌ پلی بهبود بخشید .

بازاریابی در اپلیکیشن یا In-App Marketing :

بازاریابی در اپلیکیشن های موبایل باعث درگیر کردن مخاطبان و هدایت آن ‌ها به انجام عمل مد نظر شما می گردد .  در این نوع بازاریابی ، شما با پرداخت پول به توسعه‌ دهندگان اپلیکیشن‌ها خواهان آن هستید که تبلیغات شما را در اپلیکیشن خود نمایش دهند .  این تبلیغات به‌ صورت ‌های  گوناگونی می باشد مثل بنر ،  تصاویر تمام ‌صفحه و ویدئو .

مزایای بازاریابی درون اپلیکیشن  (In-App Marketing) :

ازجمله مهم‌ ترین مزیت‌ های استفاده از این روش بازاریابی ،  حجم بالای مخاطب است . سهولت در استفاده ،  جذابیت و خلاقیت زیاد تبلیغات از دیگر مزیت آن محسوب می گردد .(این دوره جامع دیجیتال مارکتینگ را ببینید) از آنجایی که از موبایل و اپلیکیشن‌های آن در هر زمان و هر مکانی می توان بهره گرفت ،  بازاریابی درون اپلیکیشن گزینه بسیار مناسبی برای دسترسی به مخاطبان است .   

انواع فرم‌های تبلیغات درون اپلیکیشن یا In-App :

  • تبلیغات بنری (Banner Ads): تبلیغات بنری معمولاً مستطیلی شکل بوده و در بالا یا پایین صفحه قرار می ‌گیرند .  تبلیغات بنری ساده‌ترین روش تبلیغات in-app هستند که گاهی ممکن است باعث آزار کاربران اپلیکیشن‌ها شوند .  
  • تبلیغات ویدئویی (Video Ads):  در اپلیکیشن‌ها ، تبلیغات را می توان در قالب ویدئو برای کاربران نمایش داده داد .  انوع آن عبارتند از  Pre-roll ،  عمودی (Vertical) و جایزه‌ای(Rewarded)  . ویدئو‌های تبلیغاتی می تواند بیشترین درگیری را در کاربران ایجاد نماید .
  • تبلیغات همسان (Native Ads): نوعی تبلیغات هستند که توسط شبکه‌های اجتماعی همچون فیس ‌بوک و توییتر معروف گشته اند . این تبلیغت ، با استفاده از رنگ و فرمت‌ های مشابه اپلیکیشن ،  با محتوای اپلیکیشن درهم‌ آمیخته شده است و به دو صورت کلی بنری ‌متنی و ویدئویی نمایش داده می ‌شوند .  مهم ‌ترین مزیت تبلیغات همسان  ،  حفظ کیفیت تجربه کاربری می باشد .
  • تبلیغات بینابینی (Interstitial Ads): این نوع از تبلیغات معمولاً در میانه استفاده کاربر و در طی توقف ‌های طبیعی او در اپلیکیشن نمایش داده می ‌شوند   
  • تبلیغات پیش‌نمایشی (Pre-roll Ads): نوعی از تبلیغات در اپلیکیشن‌هایی می باشد که بخشی از آن‌ها مربوط به نمایش محتوای ویدئویی به کاربران است  .  در این تبلیغ ،  در ابتدای ویدئوی اصلی ویدئویی بسیار کوتاه به کاربر نمایش داده می‌شود و سپس ویدئوی اصلی آغاز می‌شود .  این تبلیغات قابلیت عدم پخش شدن را دار می باشند .
  • تبلیغات Offer Walls : نوعی تبلیغ است که معمولاً در بازی‌ها مورد استفاده قرار می‌ گیرد و در آنبا پیشنهاد انجام یک عمل خاص مثل پاسخ ‌گویی به یک نظرسنجی یا مشاهده یک ویدئو ،  به کاربران پیشنهاد کسب وجه رایج درون اپلیکیشن (سکه ،  الماس و …) را می‌ دهند . 
  • تبلیغات اسپانسری : نوعی تبلیغ استکه در آن،  یک برند با حمایت مالی برای تولید یک اپلیکیشن ، فضاهای مختلف آن را در اختیار خود می‌ گیرد .  این برند  با معرفی خود در بین محتواهای مختلف اپلیکیشن و بازاریابی محتوایی از روش in-app marketing  بهره می برد .      

 کدام تبلیغات درون اپلیکیشن in-app آزاردهنده هستند؟

  • معمولا نمایش تبلیغات بینابینی در زمانی که کاربر در حال جستجو و گردش در منوی اپلیکیشن است آزاردهنده می باشد .
  • عموما تبلیغات غیرقابل رد کردن (un-skippable) و طولانی منزجر کننده هستند .
  • بنر‌های دارای عناصر هدایت مختلف و بنرهای متحرک flashing می تواند چشم کاربر را ناراحت کند .

کدام تبلیغات درون اپلیکیشنی in-app خوشایند هستند؟

  • نمایش دادن تبلیغات در لحظه‌های توقف اپلیکیشن (moment).
  • مشاهده تبلیغ در ازای دریافت چیزی ارزشمند در اپلیکیشن .
  • در مراحل مختلف بازی تبلیغات جایزه‌ای بهترین شیوه جلب‌توجه مخاطب می باشند . 

انواع کمپین‌ های درون اپلیکیشن in-app marketing :

کمپین‌های مختلفی برای in-app marketing وجود دارد که اهداف مشترک تمامی آن ها ،  جذب کاربر است . در ذیل چند مورد را نام می بریم : هزینه به ازای ۱۰۰۰ بار نمایش ، هزینه به ازای نمایش کامل ویدئو  ، هزینه به ازای هر بار کلیک ، هزینه به ازای هربار نصب  ، هزینه به ازای فعالیت خاص .

 معرفی یک ابزار مهم برای in-app marketing در ایران :

اولین محصول ایرانی درزمینهٔ in-app marketing ، تپسل نام دارد که در آن امکان بازاریابی از طریق مدل‌های مختلف in-app marketing ارائه شده است . گفتنی است در آن تبلیغات آزاردهنده ای مثل تبلیغات بنری سنتی ارائه نمی ‌شوند .  این محصول اولین ارائه‌ دهنده کمپین‌های نصب (CPI) در کشور نیز بود و هم بالاترین ظرفیت نصب در روز در بین همه شبکه‌ های تبلیغاتی را در اختیار دارد . اطلاعات بیشتر در سایت دوره آنلاین دیجیتال مارکتینگ


لینک های دانلود
لینک کوتاه‌ :
مطالب مرتبط
برچسب ها

برترین مطالب آهنگ فاخر
روز هفته ماه سال
دسته بندی خوانندگان